EL MAL

He visto EL MAL en la mirada de un muchacho que, porque sí, ni tan siquiera para robarme, me arrojó un adoquín que me partió el tabique nasal y no me causó la muerte porque no era ese mi momento. Me costará perdonarle y no sentir el desgarro que me produce el sonido de su risa mientras se alejaba contemplandome desde su cobardia triunfante.

 

~ por miquelfuster en diciembre 5, 2007.

Una respuesta to “EL MAL”

  1. Apreciat Miquel, primer de tot, felicitar-te pel teu blog. Crec que és una gran iniciativa que sabràs desenvolupar molt bé.
    Pel que fa a la vivència que expliques, per cert, de manera concisa i molt contundent… no deixo d’estremir-me quan la llegeixo i reconec la història ja explicada per tu. Sí, me la vas explicar un dia, des d’un discurs d’incomprensió cap a la maldat que tenen algunes persones. Jo tampoc no ho entenc, Miquel. I em fa mal, molt mal, aquesta història, perquè expliques com algú et va agredir des de la postura del rebuig, sense pietat i amb tota la mala intenció del món. I jo, que t’aprecio moltíssim, lamento l’incident i el mal tan físic com psíquic que et va causar. Sobretot, el dolor psíquic, que perdura amb el temps. Perquè colpeix l’ànima i la sensibilitat d’un mateix.
    Una abraçada Miquel, i amb tot el temps del món a la teva disposició per escoltar-te, ara llegir-te, i APRECIAR-TE.
    Anna

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: