Miquel ja no és nom de Tetra Brik

Entrevista publicada el 16/07/2008 en el diario El Punt (en catalán)

Miguel Fuster és dibuixant de còmics. Però fins no fa gaires anys també se’l podia definir com a sense sostre. Miquel Fuster és tot un personatge. Té prou atractius periodístics com per dedicar-li una contra, però això tant se me’n dóna perquè Miquel Fuster és el meu amic. El primer amic que em va fer adonar que els captaires tenen nom i cognom. I també un passat….


~ por miquelfuster en julio 16, 2008.

Una respuesta to “Miquel ja no és nom de Tetra Brik”

  1. Miquel soc una admiradora de les teves aquarel.les i dibuixos, pero sbretot admiro la teva valentia d´acceptar el teu passat, afrontar-lo i no amagar-ho davant els mitjans de comunicacio.Em va agradar l´entrevista a la tv de fa uns mesos i m´ha agradat molt aquesta entrevista a El Punt..Penso que aquesta sinceritat pot ajudar moltes altres persones. Gran dibuixant, gran comunicador, gran persona. Et felicito per tot plegat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: